Ce spuneți de prețurile din restaurantele bulgărești / „Nu mai merg pe litoralul românesc cât trăiesc”

Ce spuneți de prețurile din restaurantele bulgărești.
„3 beri, o limonadă, o salată a bucătarului, o ceafă de porc cu piure cartofi, un somn la grătar cu cartofi prăjiți, o supă de pui – 33 de euro”, a relatat, pe contul de Facebook Forum Bulgaria, o persoană care a servit masa în Vidin, pe Terasa Riviera, la Dunăre.
Ce spuneți de prețurile din restaurantele bulgărești
Bineînțeles, comentariile nu au întârziat să apară:
„Scump, foarte scump, 171 de lei! În Mamaia, de banii ăia, luați doar scobitori”.
„La noi banii ăia nu acopereau nici măcar băuturile…”.
„Nici nu se compară preţurile. Am fost la Nisipurile de Aur acum o săptămână. Pe faleză, la supermarket, berea la doză era 4,5 lei, apa – 2 litri la 5 lei. Mâncarea în stațiune e cel puțin la jumătate de preț faţă de noi. Nu mai merg pe litoralul românesc cât trăiesc. Acolo și pe aer – dacă ar putea – ar cere bani. Să nu mai spun de șezlonguri – 2 bucăţi cu umbrelă și o măsuță la 48 de leva, dacă ai luat de dimineață. Dar dacă te-ai pus pe ele după masă și nu erau ocupate, nu te-a ridicat nimeni. La noi, nesimțire totală”.
Ce spuneți de prețurile din restaurantele bulgărești
„Haideți pe litoralul românesc, veți plăti cam 66 de euro pe acel meniu”.
„Plajă la 40-50 minute de Vama Veche, fără să plătești nimic, curat și sălbatic. Zona Cap Kaliacra. Restaurant, 4 persoane, în medie am plătit între 150 și 180, maxim 200 de lei în banii noştri. Hotel ieftin, motorina mai ieftină. Singurul minus a fost Lidl, care este mai scump decât la noi – era într-un oraș apropiat”.
„În Constanţa, o cola, o limonadă, un burger și scoici – puțin peste 40 de euro”.
Şi din această cauză, deseori, în multe zone de pe litoralul românesc bate vântul…
Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

