Delicte

Angajat IFN, reținut de polițiștii brașoveni pentru credite false / Prejudiciu de peste 120.000

Angajat IFN, reținut de polițiștii brașoveni pentru credite false…

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice au dispus reținerea persoanei, după ce aceasta ar fi încheiat mai multe contracte de credit în fals, în calitatea sa de angajat al unei instituții financiare nebancare (IFN).

„Cercetările pe care polițiștii le-au efectuat în dosarul de cercetare penală întocmit au arătat, până la acest moment, faptul că, în anul 2022, bărbatul, de 29 de ani, din orașul Zărnești, județul Brașov, ar fi încheiat un număr de 14 contracte de credit false, în calitatea de angajat al unității nebancare, acesta falsificând, sub semnătură privată, documente de acordare a creditelor și, astfel, a indus în eroare societatea angajatoare, căreia i-ar fi creat un prejudiciu de 120.524,40 de lei”, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.

Ieri, 24 octombrie, polițiștii au dispus reținerea bărbatului pentru o perioadă de 24 de ore și introducerea sa în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.
De asemenea, în cursul zilei de astăzi, 25 octombrie, bărbatul cercetat urmează a fi prezentat procurorului de caz în vederea dispunerii unei măsuri preventive corespunzătoare.

Cercetările in acest caz sunt continuate sub coordonarea procurorului desemnat, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button