Delicte

Persoană acuzată că a prejudiciat statul cu 500.000 de lei, prin vânzări pe OLX

O persoană este acuzată că a prejudiciat statul cu jumătate de milion de lei, prin vânzări pe OLX. Dosarul este instrumentat de ofițerii de poliție judiciară din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Bihor, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

„Se reține că în perioada 2016-2024 o persoană fizică a efectuat operațiuni de vânzare de bunuri pe platforma de comerț online OLX, sustrăgându-se de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale prin ascunderea sursei impozabile sau taxabile, consecinţa fiind prejudicierea bugetului general consolidat al statului cu suma de 500.000 de lei”, au informat anchetatorii.
Amintim, astăzi au loc 340 de percheziții, în a treia zi a operațiunii Jupiter. Vezi și: Percheziții în Brașov, într-un dosar de evaziune și într-unul privind poluarea aerului / 340 de descinderi în a treia zi din „Operațiunea Jupiter”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
3 ore în urmă

Buni și cățeii ăștia mici dar marii dulăi? Ăia pe când?

Back to top button