Economic

Cu cât au crescut prețurile la apartamente în Brașov comparativ cu anul trecut / În fața Bucureștiului

 Cu cât au crescut prețurile la apartamente în Brașov comparativ cu anul trecut.

Apartamentele sunt tot mai scumpe în România, puțină lume permițându-și, acum, cumpărarea unei proprietăți. În medie, românii plătesc peste 1.600 de euro pe mp pentru a face o achiziție imobiliară, cu 13% mai mult decât anul trecut. Scumpirea este, în mod special, pentru apartamentele noi.

Cu cât au crescut prețurile la apartamente în Brașov comparativ cu anul trecut

Brașovul este al doilea cel mai scump oraș din țară privind prețurile la apartamentele de vânzare. Acestea au crescut cu aproape 18% față de toamna anului trecut. Metrul pătrat util a ajuns să coste luna trecută 2.313 euro, conform imobiliare.ro.

Numărul 1 la acest capitol este Cluj-Napoca, unde metrul pătrat era luna trecută de aproape 2.900 de euro. În toamna anului trecut, tariful trecea cu puțin peste pragul de 2.500 euro/mp util. 

Apartamentele din București se vindeau, luna trecută, cu un preț mediu de peste 1.800 euro/mp util, în creștere cu 14% față de septembrie 2023. Capitala ocupă locul al treilea în clasamentul național al prețurilor, așa cum a informat antena3.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button