Expres

O brașoveancă lucrează cu Lionel Messi de 10-12 ani

O brașoveancă lucrează cu Lionel Messi de 10-12 ani.

Andrada este o brașoveancă aflată, acum, în prim-planul Observatorului de la Antena 1. A pornit de jos după ce a ajuns în Spania. A făcut curățenie în campinguri, a servit prin baruri, iar astăzi este expert în imobiliare, vânzând apartamente de lux de milioane de euro.

O brașoveancă lucrează cu Lionel Messi de 10-12 ani

„Leo Messi este unul dintre clienţii cu care am lucrat şi lucrez de 10-12 ani, am vândut primul apartament în Barcelona şi îi achiziţionez toate hotelurile în Spania şi multe altele. Un alt om foarte modest pe care eu îl apreciez foarte mult este Ronnie de la Rolling Stones, am lucrat şi cu restul trupei, dar el îmi este foarte drag”, a declarat Andrada, conform observatornews.ro.

Lionel Messi a jucat mulți ani la FC Barcelona, iar acum evoluează pentru gruparea din Miami, după un intermezzo la PSG.

Andrada are o viață profesională activă în Spania, dar a relatat că inima ei e acasă, la Brașov, unde speră că într-o zi se va întoarce – definitiv.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button