Delicte

Percheziții la un service auto ilegal, din județul Brașov (video)


Au loc percheziții, astăzi, la un service auto ilegal, din județul Brașov.

„La data de 22 octombrie 2024, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, pun în aplicare trei mandate de percheziții domiciliare în județul Brașov, într-un dosar de urmărire penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală, faptă prevăzută de art. 9, alin. 1 lit. a din Legea nr. 241/2005, urmând a fi identificate și ridicate obiecte, înscrisuri și medii de stocare necesare pentru  completarea materialului probator, privitor la activitatea unei persoane fizice care derulează activități clandestine de service auto.

La finalizarea activităților, două persoane vor fi conduse cu mandat de aducere la sediul organelor de cercetare penală pentru audieri și dispunerea de măsuri legale”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.
Acțiunea se desfășoară cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciul Criminalistic și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button