112

O șoferiță a avariat 13 autoturisme parcate

O șoferiță căreia i s-ar fi făcut rău în trafic, aseară, în București, a avariat 13 autoturisme parcate. Trei dintre autovehicule au fost distruse aproape complet. Femeia în vârstă de 39 de ani a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale, iar testele au arătat că nu consumase alcool sau substanțe interzise.

Accidentul a avut loc puțin după orele 20.00, pe bulevardul Mihai Bravu din Capitală. Potrivit martorilor, femeia tocmai plecase la drum.
 „S-a auzit o bubitură. Am coborât să duc pe cineva și am găsit mașina lovită”, a povestit o persoană, pentru stirileprotv.ro.

„Polițiștii rutieri au procedat la testarea persoanei în cauză cu aparatura din dotare. Rezultatele indicate fiind zero pentru consumul de alcool, respectiv negativ pentru consumul de substanțe psiho-active. În urma accidentului au rezultat exclusiv pagube materiale”, au transmis oamenii legii.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button