Timp liber

„Lumea lui GOPO”, la fostul Cinematograf Modern

„Lumea lui GOPO”, la fostul Cinematograf Modern
Publicul este invitat marți, 22 octombrie, la Centrul Cultural Apollonia-Modern (fostul Cinematograf Modern) să descopere „Lumea lui GOPO”.
De la ora 9:30 are loc expoziția „Abecedar Cinema GOPO” și peste 100 de lucrări de Benzi Desenate primite de la elevi din Brașov așteaptă să fie descoperite, iar micii artiști vor fi premiați. De la ora 12:00, publicul va putea urmări o serie de filme de animație realizate de Ion Popescu GOPO, care vor fi proiectate și comentate de criticul de film Irina Margareta Nistor, în cadrul evenimentului dedicat elevilor de liceu, iar tinerii participanți la Concursul Național de Filme de Scurt Metraj vor fi premiați.
Personalitate artistică de rang mondial, Ion Popescu GOPO, a lăsat o moștenire culturală fabuloasă. Prin atelierele de benzi desenate și animație organizate în cadrul proiectului ,,Atelierele GOPO” sute de copii au auzit pentru prima dată de Ion Popescu GOPO, au descoperit activitatea acestuia și au răspuns la provocarea de a crea noi lucrări artistice inspirate din ,,lumea lui GOPO”. În ce aventuri l-au purtat copiii pe omulețul lui Gopo sau la ce s-au gândit tinerii pornind de la cuvintele cheie ARTĂ, FLOARE, PACE, BOMBĂ puteți descoperi în cadrul evenimentului
”, au transmis organizatorii.

Intrarea este gratuită în limita locurilor libere.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button