Expres

Update. Aeroportul Brașov. Wizz Air a schimbat iar programul curselor

Update. Aeroportul Brașov. Wizz Air a schimbat iar programul curselor

Potrivit orarului de zboruri de la Aeroportul Internațional Brașov Ghimbav (AIBG – GHV), în această săptămână, compania maghiară Wizz Air operează, din nou, 10 curse (20 zboruri), de patru ori spre/dinspre Londra (Luton) și de câte trei ori pe relația cu Budapesta și cu Dortmund.
Astfel, după trei săptămâni, Wizz Air schimbă din nou programul zborurilor către și dinspre orașul german.
Reamintim că, din 2 septembrie 2023, Wizz Air a operaţionalizat zborurile Braşov (GHV) – Dortmund (DTM) şi Dortmund (DTM) – Braşov (GHV), cu două frecvenţe pe săptămână, marţea şi sâmbăta, apoi a schimbat orarul la joia și duminica.
Din 14 iulie 2024, a dublat frecvența de operare a rutei dintre Brașov și Dortmund, de la două la patru zboruri pe săptămână, cele două curse suplimentare fiind operate în zilele de marți și sâmbătă. În 15 septembrie, le-a înjumătățit, iar după două săptămâni le-a dublat din nou.
Din această săptămână, sunt trei curse pe săptămână, marțea, joia și sâmbăta, fiind suspendată cea de duminică.
Tot din iulie, compania low cost a introdus cursele pe ruta Budapesta, cu trei zboruri pe săptămână (marţi, joi şi sâmbătă).
Primele sale zboruri de la AIBG au fost operaționalizate din 2 august 2023: Braşov – Londra şi Londra – Braşov, cu trei frecvenţe pe săptămână: lunea, miercurea şi vinerea. Iar de la 1 septembrie 2024 le-a sporit la patru, incluzând și duminica.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button