Lifestyle

Cât cere Anamaria Prodan pentru a poza iar în Playboy

Cât cere Anamaria Prodan pentru a poza iar în Playboy.

Ajunsă la vârsta de 51 de ani, cea poreclită sexy-impresara susține că arată mai bine decât în perioada în care era alături de Laurențiu Reghecampf, despărțirea acestora fiind un scandal perpetuu.

Cât cere Anamaria Prodan pentru a poza iar în Playboy

Chestionată la Fanatik, de moderatorul Horia Ivanovici, dacă ar mai poza în Playboy, Anamaria Prodan a răspuns: „Priceless (neprețuit – n.r.), nu au bani să mă plătească. Le-aș cere vreo 10 milioane de euro. Cred că fiecare moment în viață își are rostul, mi-am construit fără PR cariera și viața, sunt mândră de tot ce am făcut”.

Ea a detaliat și cum a apărut un set de poze nud reprezentând-o în spațiul public: De pe mail-ul lui Laurențiu Reghecampf. Erau din cea mai bună perioadă a mea, cum să dai pozele alea? Te faci de râs, de lângă cine ai plecat. Dă unele mai nasoale”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 zi în urmă

Pocnitoarea asta nu-i frumoasă da-i bătrână.

Mama lui Barbu
Răspunde la  Barbu Gh.
1 zi în urmă

Mai Gigele, mai! Lasa bagaboantele si papa tot ce ti-am pus in galeata, nu mai latra ca prostul la poze pe internet. Ai prietena pe Român ala, nu iti e rusine?

Back to top button