112

Accident soldat cu doi morți, între care o fetiță, în această seară

Accident soldat cu doi morți, în această seară…

Doi oameni au murit într-un eveniment rutier produs în această seară. Accidentul a avut loc pe DE 584, la ieșirea din orașul Însurăței către localitatea Bărăganu, în județul Brăila. În evenimentul rutier au fost implicate „un vehicul și un tractor”, a transmis IPJ Brăila.
Două persoane au murit și alte două sunt rănite, au mai anunțat reprezentanții IPJ.

Din primele date, o femeie şi o fetiţă de trei ani au murit şi un bărbat şi un copil de şase ani au fost răniți după ce un autoturism a lovit remorca nesemnalizată a unui tractor,  apoi a ricoşat în altă maşină.

„Din primele date, a rezultat faptul că un bărbat din Brăila, în timp ce conducea un vehicul pe DE 584, la ieşire din oraşul Însurăţei către localitatea Bărăganu, ar fi lovit o remorcă nesemnalizată a unui tractor care se deplasa pe acelaşi sens de mers, ulterior ricoşând într-un vehicul ce se deplasa pe sensul opus de mers. În urma evenimentului a rezultat decesul unei femei, în vârstă de 38 de ani, şi al unei minore, în vârstă de 3 ani”, a precizat IPJ Brăila.

Şoferii celor două vehicule au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button