Turism

Brașovul – nr. 1 în cadrul destinațiilor turistice din România / Cum arată top 5

Brașovul – nr. 1 în cadrul destinațiilor turistice din România.

România este o țară cu un mare potential turistic, iar Brașovul ocupă primul loc în topul celor mai căutate destinații din țara noastră, conform Booking Holdings.

25.000 de proprietăți din România erau listate pe booking.com în urmă cu doi ani, în vreme ce acum, numărul lor a ajuns la 40.000, fiind incluse toate tipurile de unități de cazare. Deși de la pandemie încoace, cazările alternative au luat mai multă amploare în toată lumea, inclusiv la noi în țară, liderul Booking Holdings spune că românii rezervă cel mai mult hoteluri, apartamente, pensiuni, apartamente în hoteluri și abia la final locuințe puse la dispoziție de gazde.

Brașovul – nr. 1 în cadrul destinațiilor turistice din România

„Poate se restrâng cu cheltuielile pe alte necesități, căci la vacanțe nu fac rabat”, a declarat – într-un interviu pentru wall-street.ro – Ewout Steenbergen, executive vice president & chief financial officer în cadrul Booking Holdings, grupul american de rezervări de călătorii.

În privința locațiilor, cele mai populare 5 destinații din România, rezervate prin booking.com sunt:

  • Brașov;
  • București;
  • Sinaia;
  • Mamaia;
  • Băile Felix.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button