Expres

Rezultate excepționale pentru școala muzicală brașoveană

Rezultate excepționale pentru școala muzicală brașoveană
Flautista Mihaela Manciu, acompaniată la pian de Raluca Stefoni, a obținut premiul întâi în cadrul concursului internațional BACH INTERNATIONAL MUSIC COMPETITION. Evenimentul a fost organizat online, în Marea Britanie.

În competiție s-au înscris muzicieni de renume din toată lumea. Premiul obținut este cu atât mai important cu cât Mihaela Manciu a surclasat în concurs muzicieni asiatici, recunoscuți ca profesioniști ai flautului.

Flautista Mihaela Manciu şi pianista Raluca Stefoni cântă împreună de aproape 20 de ani, fiind distinse cu numeroase premii internaţionale la concursuri de prestigiu, categoria „profesionişti”.

În bogata lor activitate, cele două muziciene îmbină cu succes activitatea solistică, concertistică, cu cea pedagogică, obţinând sute de premii la olimpiade, concursuri naţionale şi internaţionale, cu elevii pe care îi îndrumă la catedrele de flaut şi pian ale Liceului Vocaţional de Muzică „Tudor Ciortea” din Braşov, unde cele două activează de peste 20 de ani.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button