Politic

Tiberiu Foriș și-a retras orice formă de colaborare cu AUR: „Locul pe listă, pe poziția eligibilă de la Senat, costă 55.000 de euro”

Tiberiu Foriș și-a retras orice formă de colaborare cu AUR.

„În urmă cu mai bine de un an m-am alăturat mișcării suveraniste AUR, care declara că încearcă, în ceasul al doisprezece-lea, să salveze ce mai poate fi salvat din această țară furată și umilită de către o clasă politică iresponsabilă, mânuită spre prăpastie de oculte forțe securistice. Un partid care declara că membrii lui nu sunt la fel cu ceilalți!”, și-a început prof. univ. dr. habil. ec. ing. Tiberiu Foriș, fost candidat AUR la Senatul României, comentariul pe pagina sa de Facebook.

„În urmă cu mai bine de două săptămâni mi-am depus la sediul central AUR candidatura pentru Senatul României, prima poziție din județul Brașov, și am hotărât să merg acolo, nu pentru că nu am din ce trăi, ci pentru faptul că ai mei compatrioți nu mai au din ce trăi. Eu am o carieră universitară și, cu ajutorul lui Dumnezeu, îmi permit un trai decent”, a mai relatat, printre altele, Tiberiu Foriș.

Tiberiu Foriș și-a retras orice formă de colaborare cu AUR

Pentru ca apoi să relateze: „La depunerea listelor la Biroul Electoral Județean am aflat însă cu stupoare că locul pe listă costă 55.000 de euro. Pe listă, pe poziția posibil eligibilă la Senat, a apărut parașutată de la centru experta în pensii Dorina Barcari. M-am retras din orice formă de colaborare cu acest partid împreună cu mare parte dintre colegii mei universitari din țară. Am demostrat ceea ce era de demonstrat: este imposibil de schimbat un sistem putred și corupt. Spuneam că nu suntem toți la fel… Acum – da! Sunt toți la fel! La alegeri cred că voi desena un dreptunghi și voi trece în el candidatul care ar putea salva țara – Vlad Țepeș! Așa să ne ajute Dumnezeu!”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Român
3 ore în urmă

Pai,ce descoperire-)) Așa, și?!? Mergi la psd pnl unde dai dublu! Băi dar zici că unii s au născut ieri,asta e politica in toată lumea,acum ai aflat?! Ți se dă un post super avantajos și tu faci mofturi,lasă…. înseamnă că… Citeşte mai mult »

Back to top button