Lifestyle

Cătălin Măruță absentează de la PRO TV / Unde a plecat

Cătălin Măruță absentează zilele acestea de la emisiunea pe care o prezintă de luni până vineri, între orele 15.00 și 17.00, la PRO TV. Soțul Andrei a plecat ieri, 16 octombrie, pe Muntele Athos, dar nu singur. Prezentatorul va petrece următoarele zile în Grecia alături de câțiva dintre colegii lui.

Ieri, Cătălin Măruță și-a anunțat fanii că era în avion și că îl aștepta o „experiență foarte interesantă”. Inițial, prezentatorul de la Pro TV nu a dezvăluit destinația, dar a spus că emisiunea lui, „La Măruță”, este difuzată în continuare pe post.
„Se anunță o experiență foarte interesantă, dar mai povestim aici, pe Story. Ideea e că de la 3 emisiunea e pe Pro TV acolo, «La Măruță», până una alta să aveți o zi frumoasă! (…) O să vă povestesc unde am ajuns pentru următoarele trei zile. O să vă ajungă la suflet!”, a transmis el.

Ulterior, Cătălin Măruță a mărturisit că se află pe Muntele Athos pentru trei zile, cu o parte dintre colegii apropiați îi sunt alături, printre care și Radu Ciucă.
„Doamne ajută cu folos sufletului dumneavoastră și a familiei dumneavoastră”, „Să vă ajute Maica Domnului!”, „Binecuvântările domnului să fie spre casa ta, Cătălin, pace și liniște în familia ta”, au reacționat fanii, după ce Cătălin Măruță a anunțat că e pe Muntele Athos.
Emisiunea lui continuă la Pro TV, se pare că ediția de miercuri a înregistrat-o în avans.

La sfârșitul lunii august, tatăl lui Cătălin Măruță a murit. Anunțul că judecătorul Constantin Măruță s-a stins din viață a fost făcut chiar de fiul său, Cătălin Măruță. Pe pagina sa oficială de Facebook, prezentatorul de la Pro TV a transmis un mesaj emoționant pentru părintele său.
„Am pierdut o parte din sufletul meu. Te iubesc, tată, și îți mulțumesc pentru tot ce ai fost și mereu vei rămâne în viața mea”, a scris Cătălin Măruță, care a și mărturisit cât de multe a învățat de la părintele său.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button