112

Update. Crimă urmată de sinucidere, într-un apartament din Brașov. Paza blocului nu a putut face nimic / Ce spune prim-procurorul PTBv despre motiv și alte date din caz (video)

Crimă urmată de sinucidere, într-un apartament din Brașov…

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, Adrian Radu, a oferit o declarație, în această amiază, privind anchetei deschise ieri, după ce două persoane, soț și soție, au fost găsite moarte în apartament, în zona Avantgarden – Bartolomeu a municipiului Brașov. Vecinii au dat alerta, ieri, din cauza unor zgomote venite din apartament. Oamenii au apelat mai întâi la pază, însă, fără a se putea interveni în locuință. Astfel, a fost solicitată intervenția Poliției.

Agenții au intrat în apartament cu ajutorul pompierilor de la ISU Brașov și au găsit cadavrele celor doi soți.
Din primele date, a avut loc o luptă sângeroasă între cei doi soți, iar bărbatul de 57 de ani și-a înjunghiat mortal partenera în vârstă de 50 de ani, apoi s-a sinucis. Posibila cauză este gelozia. Din câte se pare, cei doi nu mai reușeau să se înțeleagă de cel puțin o lună, iar femeia intenționa să divorțeze.
În locuință au fost descoperite și medicamente antidepresive. Găsiți, în galeria alăturată, declarația video a prim-procurorului.

Arma crimei este un cuțit din locuință. Moartea ambelor persoane a fost violentă

„În cursul zilei de ieri a fost un apel la 112, în jurul orei prânzului și echipele mixte de polițiști și echipaj SMURD s-au deplasat la fața locului, a fost nevoie să forțeze ușa de la intrare pentru a pătrunde în locuință. Se știe că în cursul acelei dimineți, până în ora prânzului, s-a auzit un zgomot în casă de către vecini (este un bloc de locuințe), s-a apelat la pază, paza nu a putut să pătrundă în locuință, din cauză că ușa era încuiată, ulterior s-a făcut acest apel la 112 pentru a sesiza organele de salvare și de poliție. Cu ocazia pătrunderii în locuință au fost depistate corpurile unui bărbat și al unei femei. S-a constatat decesul. Moartea a fost violentă în cazul ambelor persoane. Erau urmele evidente ale unei lupte între cele două persoane. Un cuțit din interiorul locuinței (n.r. a fost arma crimei). Principala ipoteză pe care mergem în clipa de față, având în vedere datele care s-au coroborat până în prezent, este aceea că soțul și-ar fi ucis soția și se pare că mobilul este gelozia”, a explicat prim-procurorul.

„În locuință a fost găsită o anumită medicație specifică tratamentului pentru persoanele care acuză depresie”, a adăugat sursa citată.
„Se știe că de circa o lună nu se mai înțelegeau și că intenționa femeia să introducă divorț. Au fost mai multe lovituri de cuțit, nu știu să vă spun câte, în clipa de față are loc autopsia”, a mai explicat prim-procurorul.

Vezi și: Noi informații în cazul celor doi soți găsiți morți în apartamentul din Brașov

Soț și soție, găsiți morți într-un apartament din Brașov! Vecinii au dat alerta, din cauza unor zgomote


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button