Expres

Frig! Temperaturi cu minus (și) la Brașov / De când

Frig! În aceste zile, termometrele vor arăta, ziua, 10 – 15°C în estul și centrul țării și 15 – 20°C în vest și sud-vest. Orice urmă de căldură va dispărea, însă, imediat după apus. Potrivit Meteo & Radar, termometrele vor arăta, de mâine, în jur de 0°C sau mai puțin în multe zone din nordul, centrul și nord-estul țării.

Cele mai reci nopți și dimineți sunt așteptate spre sfârșitul săptămânii. În multe zone de vale din Moldova, Transilvania, Maramureș, iar local și în celelalte regiuni, dimineața va fi brumă, iar temperaturile minime vor atinge și chiar vor scădea ușor sub pragul de îngheț.

Frig! Mercurul din termometre va coborî și mai mult în zonele depresionare din estul Transilvaniei și Bucovina, pe alocuri sub minus 5°C. De asemenea, în unele locuri va fi ceață, care ar putea persista și în prima parte a zilei.

Vestea bună e că săptămâna viitoare temperaturile vor crește ușor, maximele urmând a ajunge la 20 – 22°C, conform sursei citate.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button