Sport

Încă 3 medalii europene obținute de micii karatiști brașoveni

Încă 3 medalii europene obținute de micii karatiști brașoveni

Sportivii de la ACS Karate Brașov au avut un weekend plin de performanțe remarcabile la Campionatul European de Karate WUKF desfășurat la Varșovia, aducând acasă numeroase medalii și clasări impresionante.

La proba de kumite echipe masculin 13 ani rotativ, echipa din care au făcut parte Radu Ferăstrău și Mihai Pătru, alături de coechipierul Ciprian Asandei de la ACS Premier Karare Dojo, din Cluj-Napoca, a obținut locul 2, câștigând medalia de argint după o evoluție excelentă.

În competiția de kumite echipe masculin rotativ -11 ani, sportivul nostru Victor Dumitrache a avut o contribuție importantă la victoria echipei sale, cucerind medalia de aur și devenind campion european.

De asemenea, Radu Ferăstrău a reușit să își adauge încă o medalie în palmares în aceeași zi. Acesta a obținut medalia de bronz la categoria individuală de kumite shobu sanbon băieți 13 ani -65 kg, finalizând competiția cu un total de trei medalii. Prima zi a campionatului a adus, la rândul ei, rezultate remarcabile pentru clubul nostru. Echipele de kata la categoria 14-15 ani au cucerit două medalii importante: echipa de fete, formată din Ana Suciu, Maria Foica și Maya Ana, a obținut medalia de bronz, iar echipa de băieți, compusă din Radu Ferăstrău, Mihai Pătru și Rareș Ieney, a urcat pe podium cu medalia de argint.

În plus, sportivul nostru Rareș Ieney a reușit o performanță notabilă vineri, când a câștigat medalia de bronz la o categorie extrem de dificilă, cu 34 de sportivi, dovedind încă o dată determinarea și talentul său”-au transmis reprezentanții ACS Karate Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button