112

Soț și soție, găsiți morți într-un apartament din Brașov! Vecinii au dat alerta, din cauza unor zgomote

Două persoane, soț și soție, au fost găsite moarte într-un apartament din municipiul Brașov. Vecinii au dat alerta, din cauza unor zgomote.

„Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 2 Poliție au fost solicitați astăzi, 14 octombrie, să intervină, în urma primirii unui apel telefonic direct, la o adresă din municipiul Brașov, întrucât fuseseră semnalate de locatari zgomote, venite dintr-un apartament.

La fața locului s-a deplasat, de îndată, un echipaj de poliție care a procedat la pătrunderea în forță, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul ISU Brașov, în locuință, unde a identificat două persoane decedate, soț și soție, de 57, respectiv 50 de ani. Față de aspectele constatate, a fost solicitată echipa operativă de cercetare și a fost informat procurorul de caz.

La acest moment, cercetările sunt în curs de desfășurare, urmând a se stabili, în detaliu, împrejurările producerii evenimentului”, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button