Lifestyle

Adela Popescu vrea să lanseze o melodie / Ce spune despre întoarcerea în televiziune

Adela Popescu vrea să lanseze o melodie, dar în televiziune nu știe când va reveni. Ea a primit mai multe propuneri de a reveni pe micile ecrane și analizează ofertele.
Adela Popescu a prezentat emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV, la care a renunțat pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, care în noiembrie 2022 a ajuns la final. De atunci, ea nu a mai revenit la TV, în rolul de prezentatoare.
Ea a recunoscut că analizează foarte bine ofertele pe care le primește.

„Cu televiziunea analizez bine. De când sunt mamă și am copii și sunt mici, analizez foarte bine propunerile pe care le primesc. Trebuie să mă provoace, trebuie să fie altceva decât am făcut, trebuie să-mi aducă ceva în plus care să merite să mă țină departe de ei chiar și pentru un timp scurt”, a explicat Adela Popescu. De ziua ei de naștere, când a împlinit 38 de ani, ea i-a promis unuia dintre fiii ei că va lansa o melodie.

„De ziua mea, anul ăsta, am făcut două promisiuni: 1. Mie. Așa că rămâne între noi. 2. Lui Alexandru. I-am promis că voi scoate melodia care îi place lui atât de mult, Mii de jurăminte, compusă de Eneli Oficial”, a transmis ea în mediul online.

Adela Popescu joacă în filmul „Retreat Vama Veche”, având rolul unui medic stomatolog care își încurajează soțul, pe care îl neglijează, spionează și subestimează, să stea în concediu paternal cu băiețelul de 2 ani. Weekendul burlăcesc din Vama Veche ajunge să-i fie evadare, dar și revelație pentru relație și pentru viață.

„E fixistă, nevrotică și nu dorește să încetinească deloc ritmul pentru a se reechilibra. Însă viața nu se întâmplă așa cum e ea învățată și îi trage frâna de mână acolo unde doare mai tare. Dar eu sunt fana ei, îmi plac persoanele curajoase și cu o imaginație bogată”, o descrie Adela Popescu pe Corina, potrivit libertatea.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button