Sport

Djokovic, învins în finală la Shanghai

Djokovic, învins în finală la Shanghai

Jannik Sinner, care va încheia anul ca numărul 1 mondial, a câştigat Mastersul 1000 de la Shanghai în faţa lui Novak Djokovici (numărul 4 ATP), scor 7-6 (7/4), 6-3. Italianul a obţinut al şaptelea titlu în acest sezon sub privirile și în aplauzele lui Roger Federer și Carlos Alcaraz. Meciul a durat o oră şi 18 minute.
La Melbourne, în ianuarie, Sinner, în vârstă de 23 de ani, a câştigat primul său trofeu de Grand Slam. De atunci, el s-a impus ca unul dintre cei doi lideri ai tinerei generaţii, alături de Carlos Alcaraz, câştigând şi US Open (în septembrie) şi acum trei titluri Masters 1000 după Miami în primăvară şi Cincinnati în această vară.

El este primul jucător care câştigă trei dintre aceste evenimente, cele mai prestigioase din circuit după Grand Slam-uri, în acelaşi sezon de la Rafael Nadal în 2018. Djokovici, în vârstă de 37 de ani, nu a câştigat încă un turneu din circuitul regulat ATP, pentru prima dată din 2006.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Român
3 ore în urmă

Ce s au bucurat căcații vaccinisti din tribune.

Back to top button