Expres

Compania românească Dokia Air are un prim avion / Ce curse efectuează – posibil și de pe Aeroportul Brașov

Compania românească Dokia Air are un prim avion.

Dokia Air, un nou furnizor privat de charter aerian din România, a pus în funcțiune un Dassault Falcon 2000LXS pentru a oferi cel mai înalt nivel de transport cu avionul de afaceri clienților locali și regionali.

Falcon 2000LXS transportă până la 10 pasageri.

„Acesta este un mare pas înainte pentru charterul românesc, cu un avion de afaceri modern, foarte capabil și foarte confortabil”, a declarat Florin Susanu, CEO Dokia Air. „Falcon 2000LXS este prima aeronavă nouă din fabrică din țară. Designul său optimizat, fiabilitatea, capacitatea de câmp scurt, precum și costurile reduse de operare sunt foarte apreciate de operatori și clienți. În plus, Falcon 2000LXS, ca toate celelalte Falcon, poate zbura cu combustibil durabil pentru aviație, reducându-și astfel semnificativ impactul asupra mediului”.

Compania românească Dokia Air are un prim avion

Cu o rază de acțiune de 4.000 nm, Falcon 2000LXS acoperă direct toate perechile de orașe majore din Europa, precum și rutele către Orientul Mijlociu și Africa de Nord fără oprire. De la Nisa, poate ajunge pe Coasta de Est a Statelor Unite.

Compania charter Dokia Air se așteaptă ca zborurile către insulele grecești să fie populare vara, vizând locații de schi din Austria, Franța, Italia și Elveția iarna.

Odată cu succesul așteptat al noului său Falcon 2000LXS, flota companiei amintite probabil că va crește în următorii ani.

Florin Susanu, CEO Dokia Air, este fost pilot al Forțelor Aeriene Române, fost director operațiuni de zbor pentru transportatorul național Tarom și a zburat cu aeronava președintelui României.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 ora în urmă

Așa nu-mi pasă. Și mă „amuză” chestia cu „combustibil durabil”.

Back to top button