112

Un tânăr din Brașov a fost reținut de polițiști după ce și-a amenințat o vecină și i-a distrus ușa apartamentului

Un tânăr din Brașov a distrus ușa unei vecine cu care era în conflict și a amenințat-o pe femeie. El a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii de la Secția 3.

„La data de 07 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 3 de Poliție au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că unul dintre vecinii săi ar fi provocat distrugeri ușii de acces în locuința acesteia.

Astfel, polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, respectiv la un imobil de pe strada Octavian Goga, din municipiul Brașov, unde au constatat că cele sesizate se confirmă. În urma cercetărilor efectuate, a rezultat faptul că, pe fondul unui conflict, un bărbat, de 29 de ani, ar fi adresat amenințări la adresa vieții și ar fi provocat distrugeri, lovind ușa de acces în interiorul locuinței unei femei, în vârstă de 61 de ani”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.

După administrarea probatoriului, polițiștii au dispus reținerea și introducerea bărbatului în cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov, pentru o perioadă de 24 de ore. Ulterior, asupra bărbatului a fost dispusă măsura controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

În cauză, a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „amenințare” și distrugere”, în care cercetările sunt continuate de polițiști,sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button