Politic

Anca Alexandrescu știe dorința „sistemului” pentru viitorul președinte al României / Ce a spus și candidatul vizat

Anca Alexandrescu, jurnalista de la Realitatea Plus, și-a expus și ea punctul de vedere în ceea ce privește lupta la baionetă a candidaților care vor să-l înlocuiască pe Klaus Iohannis la Cotroceni.

„Așa cum văd evoluțiile din ultimele zile, sistemul vrea să o facă președinte pe madam Lasconi. Astăzi când vorbim, marele câștigător al acestei nebunii este chiar ea. Un candidat scos din joben de sistem, exact pe modelul Iohannis. Un primar de oraș, care nu e susținut de partid, dar e susținut de sistem. Elena Lasconi tocmai s-a făcut șefa opoziției. Voi continuați sa urlați despre Ciucă, Iohannis, Șoșoacă, Simion. Sistemul își face treaba cu mâna noastră. Să nu spuneți că nu v-am zis!”, a comentat Anca Alexandrescu pe contul său de Facebook.

Anca Alexandrescu știe dorința „sistemului” pentru viitorul președinte al României

La rândul său, Elena Lasconi a declarat privitor la candidatura sa la alegerile prezidențiale: „Acum vreo 40 de ani, eram o fată dintr-o familie obișnuită din Hațeg cu visuri cât puteau fi ele de mari la acea vreme. Habar nu aveam cât de mare este lumea! Dar visam, încurajată de o bunică ce m-a crescut cu povești și m-a lăsat să visez. Voiam să am ceva de spus, să reprezint ceva și să las ceva în urma mea. Totuși, oricât am muncit în anii de după, nu mi-am imaginat că voi ajunge unde sunt azi: candidat pentru funcția cea mai înaltă din stat”.

Anca Alexandrescu | MyTex.ro
Anca Alexandrescu știe dorința „sistemului” pentru viitorul președinte al României / Ce a spus și candidatul vizat 10


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
mihai
3 zile în urmă

Ciudat ca baba Vanga asta de Dambovita nu-l enumera si pe Ciolacu la aia la care trebuie sa urlam…Ma mir ca nu simte ca presedinte va deveni sotia sefului ei!

Back to top button