Expres

ISU Brașov: În fața dezastrelor nu există „Mie nu mi se poate întâmpla”

ISU Brașov: În fața dezastrelor nu există „Mie nu mi se poate întâmpla”

Ziua Reducerii Riscului de Dezastre este marcată la Brașov printr-o săptămână plină de acțiuni menite să conștientizeze populația asupra riscurilor legate de dezastre naturale sau provocate de om, respectiv situații de urgență.

„Majoritatea dintre noi considerăm că «Mie nu mi se poate întâmpla», așadar, pe această cale, dorim să subliniem importanța pregătirii și informării în fața dezastrelor, având în vedere evenimente tragice recente și anume inundațiile din Galați, care s-au soldat cu pierderi de vieți omenești și pagube materiale considerabile.

Aceste activități au scopul de a învăța cetățenii cum să reacționeze corect în situații de urgență. Cetățenii au ocazia să afle informații esențiale despre măsurile de protecție în caz de inundații, cutremure sau incendii și pot afla informații esențiale despre cum să-și protejeze familia și bunurile”, au explicat reprezentanții ISU Brașov.

„Cu un mesaj clar – Împreună suntem #MAI informați și MAI pregătiți – dorim să punem accentul pe colaborare și responsabilitate comună. Este crucial ca fiecare cetățean să fie informat și să știe cum să reacționeze în momente de criză, pentru a reduce pierderile și pentru a salva vieți”, au subliniat reprezentanții ISU Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button