Politic

PSD Brașov și-a stabilit candidații la alegerile parlamentare

PSD Brașov și-a stabilit candidații la alegerile parlamentare
Organizația Județeană a PSD Brașov a prezentat lista de candidați pentru alegerile parlamentare care vor avea loc pe data de 1 Decembrie 2024. La Camera Deputaților, PSD Brașov a desemnat-o cap de listă pe Ariana Bucur, actualul subprefect al județului. Pe următoarele poziții se află Augustin Hagiu, recunoscut pentru experiența sa în domeniul transporturilor și infrastructurii, Mija Lucian, administrator public al municipiului Făgăraș, Marian Rasaliu, actual deputat, Alexandra Crivineanu, jurist, Sorin Bâscă, economist, Alexandra Chivu, subsecretar de stat și vicepreședinte ADR, Mihai Costel, jurist, doctor în drept, și Vlad Popa, economist.
La Senat, PSD Brașov i-a desemnat candidați pe Marius-Alexandru Dunca, președintele organizației județene, pe Lucian Pătrașcu, președintele organizației municipale, Răzvan Popa, fost europarlamentar și fost viceprimar al municipiului Brașov, Ioana-Adriana Henegar, avocat și consilier județean, și pe Gabriela Găitan, economist.
Începând de astăzi, PSD Brașov intră în linie dreaptă pentru alegerile parlamentare și prezidențiale. Plecăm la drum cu încrederea celor care ne-au votat la alegerile din luna iunie și cu susținerea colegilor noștri din Organizația Municipală și din celelalte organizații din județ. Avem o listă de candidați în care competența și experiența au fost criterii de selecție. Sunt mândru că doamna Ariana Bucur deschide lista la Camera Deputaților și vreau să fie un semnal că Brașovul trebuie să investească serios în educație, în dotări școlare și în siguranța copiilor noștri la școală, dar și în afara ei. Prin anunțarea oficială a candidaturilor deschidem un nou ciclu electoral care trebuie să aducă și mai multă plusvaloare pentru Brașov și pentru brașoveni,” a declarat Președintele PSD Brașov, senatorul Marius Dunca.
O noutate pe lista social-democraților brașoveni este prezența lui Augustin Florin Hagiu, fostul președinte al Federației Operatorilor Români de Transport (FORT). Hagiu este brașovean și este unul dintre cei mai buni experți în domeniul transporturilor și infrastructurii din România.
Mi-am dorit o listă de candidați cu o energie nouă, cu forțe proaspete, care să își pună amprenta asupra unor domenii de activitate cheie pentru județul nostru. Județul Brașov are nevoie de reprezentare în domenii cheie, precum infrastructura, transportul, industria și turismul, motoare economice esențiale pentru viitorul nostru economic. Augustin Hagiu este unul dintre cei mai buni specialiști pe care România îi are în ceea ce privește strategiile de dezvoltare pe zona de transporturi și infrastructură, iar contribuția lui pentru Brașov va fi semnificativă,” a mai adăugat Dunca.

PSD Brașov și-a stabilit candidații la alegerile parlamentare

Pe listele PSD Brașov pentru alegerile parlamentare se mai regăsesc Lucian Pătrașcu, Răzvan Popa și Marian Rasaliu, unii dintre cei mai experimentați lideri ai social-democraților brașoveni.
Candidăm în echipă, suntem uniți și hotărâți să obținem un scor electoral mare la parlamentare și la prezidențiale. Avem de partea noastră experiența lui Marian Rasaliu, a lui Răzvan Popa și ne bazăm pe energia lui Lucian Pătrașcu pentru a duce o campanie de succes la nivelul organizației municipale.
Fiecare candidat are puncte tari, toți sunt oameni recunoscuți în comunitățile lor și au dorința de a face performanță,
” a completat Marius Dunca, Președintele PSD Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
jonelul
6 ore în urmă

Greatza, voma si scarba ma apuca cand vad aceste 2 figuri, Patrascoiu si Dunca !

Barbu Gh.
6 ore în urmă

A tunat și i-a adunat. Unul și unul.

Back to top button