Delicte

Nelu Tătaru, acuzat de luare de mită / Peste 100 de acte materiale / Update. Ce a spus fostul ministru al Sănătății

Nelu Tătaru, acuzat de luare de mită.

Fostul ministru al Sănătății în perioada pandemiei de Covid 19 (26 martie 2020 – 23 decembrie 2020) a fost dus în această dimineață la sediul DNA Iași, fiind cercetat pentru luare de mită.

Nelu Tătaru, acuzat de luare de mită

Conform știripesurse.ro, procurorii DNA au organizat percheziții vizând peste 100 de acte materiale de luare de mită de la pacienți.

Nelu Tătaru este liderul PNL Vaslui și este cap de listă la alegerile parlamentare din decembrie. El candidează pentru un loc în Camera Deputaților.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, Nelu Tătaru ar fi primit șpagă de la pacienți inclusiv găini și ouă.

 În declarația sa de avere, Nelu Tătaru a trecut două apartamente, achiziționate în 2017 și 2018. El are și peste un milion de lei în conturi.

Update. Nelu Tătaru a declarat că nu a condiționat și nu a cerut niciodată bani pentru a trata pacienți și că e nevinovat. El a spus că nu a văzut probe, nici probe video, și s-a întrebat de ce nu a existat un flagrant.

Întrebat despre decizia PNL de a-l demite din toate funcțiile interne, Nelu Tătaru a susținut că nu este nicio problemă, întărind faptul că este nevinovat.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
3 zile în urmă

Nu prăpăditul ăsta a fost unul dintre marii promotori ai injectării forțate a celor mai săraci cu duhul?
EL A FOST, ÎN PUȘCĂRIE SĂ PUTREZEASCĂ.

Florin
3 zile în urmă

Cam asta-i nivelul la penele. Ma mir ca DNA-ul inca-si mai face treaba, selectiv, desigur. Credeam ca au murit, copiind modelul Brasov, unde hotomanu’ scripcaru e liber ca pasarea cerului. Mno, acum numai (in)justitia stie de ce!

Back to top button