Timp liber

Arlechino Brașov, invitat la două festivaluri internaționale

Arlechino Brașov, invitat la două festivaluri internaționale

Spectacolul non-verbal „Metamorphose” al Teatrului pentru Copii Arlechino va fi prezentat în două festivaluri internaţionale, în perioada următoare. Astfel, În perioada 11-13 octombrie, Teatrul Arlechino va participa la Festivalul Internaţional de Animaţie „Sub bagheta lui Merlin”, ediţia a IX-a, organizat de Teatrul pentru Copii şi Tineret „Merlin” din Timişoara. Acest festival de tradiţie este dedicat promovării spectacolelor de animaţie şi teatrului pentru copii şi tineri, reunind trupe de teatru din ţară şi de peste hotare .
După acest eveniment, spectacolul „Metamorphose” îşi contiunuă călătoria către Bosnia Herţegovina, unde va fi prezent şi în cadrul renumitului Festival Internaţional de Teatre pentru Copii „Banja Luka”, ediţia a 23-a, care se va desfăşura între 13-19 octombrie. Festivalul din Banja Luka este unul dintre festivalurile de gen din Europa de reper, are caracter competitiv, el fiind cotat ca unul dintre cele mai importante evenimente de teatru pentru copii la nivel internaţional, reunind cele mai inovatoare producţii din domeniu.
Spectacolul non-verbal „Metamorphose” este o producţie captivantă ce îmbină expresii artistice complexe : muzică, dans, pantomimă şi arta animaţiei, pentru a transpune fără cuvinte, într-o imagine plină de culoare şi emoţie, povestea unei vieţi derulate pe firul fragil de la copilărie până la bătrâneţe.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button