Sport

Antrenorul Liviu Nicolae, despre valorile echipei SR Brașov

Antrenorul Liviu Nicolae, despre valorile echipei SR Brașov.

După 6 etape disputate în Liga 3 – Seria a 6-a la fotbal, SR Brașov ocupă locul 3 în clasament, cu 10 puncte și un golaveraj de 12-7. Lider este CSO Băicoi (14 p).

După succesul categoric cu Ciucaș Tărlungeni (Detalii, AICI), Liviu Nicolae, antrenorul celor de la SR Brașov, a relatat: „Avem o echipă tânără. Așa cum am spus și în alte declarații, avem nevoie de trecut, prezent și viitor. Am avut două luni împreună ca echipă, am făcut greșeli, iar prezentul ne arată că învățăm din ele. Aceste trei meciuri fără gol primit ne demonstrează asta. Abordarea băieților în raport cu informațiile transmise de noi, staff-ul tehnic, evidențiază valorile importante ale acestei echipe – spirit, dorință și efort”.

Antrenorul Liviu Nicolae, despre valorile echipei SR Brașov

Referitor la poziția din clasament, Liviu Nicolae a declarat: „Locul de moment trebuie să ne dea motivație să continuăm procesul de formare în care suntem. Așa cum s-a întâmplat și când eram pe locul 9, 7 sau 5, trebuie să muncim în continuare… Nu rezultatul unui singur meci este totul, ci rezultatul final al sezonului contează, iar asta le-am transmis și băieților”.

Proximul meci al celor de la SR Brașov în campionat va avea loc sâmbătă, 12 octombrie, pe Stadionul Tineretului, de la ora 15.00, cu Olimpic Zărnești.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button