Economic

Încă un brand hotelier celebru vine în Poiana Brașov / Investiție de 100 de milioane de euro

Încă un brand hotelier celebru vine în Poiana Brașov.

Rock Development Holding și Kempinski Hotels au deja agreat un parteneriat pentru dezvoltarea și operarea unui hotel de 5 stele, cu 120 de camere, în Poiana Brașov, plus un aparthotel cu 75 de unități rezidențiale în aceeași stațiune, a căror valoare de piață este apreciată la circa 100 de milioane de euro.

„Am obținut autorizația de construire pentru partea de aparthotel, dar încă stabilim ultimele detalii cu arhitecții Kempinski pentru o reautorizare. Am început lucrările la partea de infrastructură rutieră și avem în plan începerea construcției anul viitor“, au declarat, pentru Profit.ro, reprezentanții Rock Development Holding.

Încă un brand hotelier celebru vine în Poiana Brașov

În primul semestru al acestui an, terenul rezervat aparthotelului a fost preluat pentru 1,2 milioane euro de compania Meta Estate, listată la BVB și partener minoritar al Rock Development Holding în cele două proiecte hoteliere din Poiana Brașov.

În ceea ce privește terenul pe care este gândită dezvoltarea hotelului Kempinski din Poiana Brașov, Rock Development are semnat un antecontract cu proprietarii parcelei, care au responsabilitatea obținerii autorizației de construire, proces după care se va încheia contractul de vânzare-cumpărare. Părțile implicate speră să înceapă și construcția hotelului în 2025, dar nu sunt constrânse de o dată.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button