Delicte

Tânăr reținut după ce a fost oprit pentru un control rutier în Rupea

Tânăr reținut…

Agenții din cadrul Poliției Orașului Rupea efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal față de un bărbat pe care l-au identificat la volanul unui autoturism neîmnatriculat, fără a deține permis de conducere.

La data de 07 octombrie a.c., în jurul orei 16:00, în timp ce efectuau serviciul de monitorizare și control asupra traficului rutier, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Rupea au oprit, pentru control, un autoturism, care se deplasa pe strada Republicii, din orașul Rupea.
În cadrul controlului efectuat, după ce a fost identificat bărbatul de la volan, de 28 de ani, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere. În continuare, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat și că numerele provizorii de înmatriculare atribuite autoturismului cu care bărbatul se deplasa sunt expirate”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.

Astfel, după ce a fost condus la sediul unității, în urma administrării probatoriului, polițiștii au dispus măsura reținerii și introducerii bărbatului în cadrul Centrului Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov, pentru o perioadă de 24 de ore.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducereși punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat. Cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button