Expres

Bazinul Olimpic din Brașov, în continuare închis / De ce nu s-au încheiat lucrările

Bazinul Olimpic din Brașov, în continuare închis. Inițial, lucrările erau programate a dura doar 2 luni, august și septembrie, însă acestea nu s-au încheiat.

Conform Radio România Brașov, principalele cauze ale amânării redeschiderii sunt legate de faptul că piese din sistemul de ventilație și climatizare de la nivelul vestiarelor au sosit mai târziu, iar brățările electronice de acces pentru public nu au venit încă din China.

De asemenea, terminalul informatic de gestionare a sistemului de cumpărare a biletelor și abonamentelor nu este funcțional după o eroare apărută la începutul acestei săptămâni.

Bazinul Olimpic din Brașov, în continuare închis

Principalele lucrări efectuate în Bazinul Olimpic au vizat schimbarea liner-ului. Este vorba despre un material plastic cu care este capitonat atât bazinul mare, cât și cel mic.

Au fost realizate și lucrări de modernizare la nivelul vestiarelor, precum și cele de mentenanță a sistemului de filtrare a apei, unul din cele mai moderne din țară.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button