Timp liber

OFERTĂ spectacol: 1+1 gratis

Oferta e valabilă în limita locurilor disponibile.

O nouă premieră de la TEATRUL PRINCIPAL, celebra comedie „BARZA MINISTRULUI” ajunge pe scenele teatrului românesc cu o distribuție de excepție: Adriana TRANDAFIR, Mihai CIUCĂ, Laura COSOI / Monica VÎLCU, Ioana ANCEA și Gabriel FĂTU.

Spectacolul va avea loc marți, 22 octombrie, de la ora 19.00, în Sala Reduta din Brașov.

Adaptată după André Roussin, în regia lui Lucian IANCU, piesa scrisă în 1951 presupune o serie de situații umoristice, în care qui-pro-quo-urile reușesc rapid, iar personajele oferă replici strălucitoare într-o comedie explozivă.

În „BARZA MINISTRULUI” intrăm în familia Jaquet, care urmează să fie binecuvântată cu noi membri. Olympe, soția politicianului Charles, rămâne însărcinată în momentul în care ia măsuri legislative privind drepturile sexuale și reproductive. Georges, fiul lor, așteaptă un copil cu secretara tatălui său. Thérèse, menajera, este și ea însărcinată, la fel ca și Annie Jaquet, fiica politicianului și a lui Olympe…

Astfel, TEATRUL PRINCIPAL propune una dintre cele mai încântătoare comedii ale repertoriului francez, plină de încurcături, tot felul de peripeții și șmecherie ale personajelor: „BARZA MINISTRULUI”.

Biletele se pot procura online de pe spectacolebrasov.ro sau de la Sala Patria

Program casierie: Luni – Joi 12:00 – 15:00

Pentru mai multe informații sunați la 0752 791 902

Telefon casierie: 0745 830 738

https://www.facebook.com/share/7xvedEvheUdBW6h7/?mibextid=9l3rBW

P


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button