Lifestyle

Actorul Vlad Gherman și-a făcut al doilea implant de păr, în trei ani. Procedura a durat 14 ore

Vlad Gherman și-a făcut implant de păr, la trei ani după o intervenție similară. În urmă cu câteva zile, actorul s-a filmat în timp ce se tundea singur zero. Ulterior, actorul a explicat că urma să facă intervenția de implant de păr. Procedura a avut loc în weekend și a durat mai mult decât cea din urmă cu trei ani. Aceasta a durat 14 ore și nu a fost dureroasă. Actorul a povestit că i-a fost excizată și o aluniță, care mai târziu ar fi putut să îi creeze probleme.

„Prima noapte parțial dormită post implant. A fost o intervenție mai lungă (14 ore), având nevoie de mai multe grefe decât prima oară, iar asta pentru că părul meu nativ nu se oprește din a mă părăsi. A fost o procedură, la fel ca prima, lipsită de durere de la început până la final, deși oboseala începea să își spună cuvântul în ultima oră din acest proces (…).

Nu am cuvinte să le mulțumesc (n.r. celor din echipa de medici), mai ales că m-am ales și cu un bonus, o excizie a unei alunițe care nu părea în ordine. În orice caz, încep acum câteva nopți în care nu mă voi odihni cum trebuie fiind și foarte atent să nu cumva să îmi ating zona implantată, dar… abia aștept ca în următoarele luni să recâștig încrederea în mine, pe care începusem să o pierd în ultima perioadă”, a explicat Vlad Gherman, pe Facebook.

El a făcut și haz de necaz după intervenție, explicând că este o problemă moștenită.

„12 ore de la al doilea implant de păr pe care l-am făcut în 3 ani. De ce? Pentru că moștenesc gena bărbaților fără păr din familia Gherman. Gândiți-vă că acum 3 ani mi-au fost transplantate 2200 de grefe, iar aseară 3070 din cauza ritmului accelerat al căderii părului!
Meseria mea m-a convins că ar fi bine să îmi conserv cât pot firele sănătoase de păr, iar asta implică proceduri PRP constant și implant de păr o dată la câțiva ani!”
, a explicat actorul.
El are și un sfat pentru urmăritorii săi:
„Sfatul meu general: mergeți la doctor pentru controale periodice pentru a preveni afecțiuni, nu ajungeți doar atunci când trebuie să le trați!”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button