Lifestyle

Mario Fresh a confirmat despărțirea de fiica Andreei Esca

Mario Fresh a confirmat printr-un mesaj pe rețelele de socializare că el și fiica Andreei Esca s-au despărțit. S-ar fi despărțit amiabil, în urmă cu o lună, însă ar fi preferat să păstreze discreția.
Pe 30 iulie, cei doi au împlinit opt ani de relație.

„Salutare tuturor! Vreau să clarific zvonurile care au circulat în ultima vreme. Da, este adevărat că eu și Alexia am decis de comun acord să ne despărțim. A fost o decizie dificilă pentru amândoi, dar am realizat că este cea mai bună pentru noi în acest moment.
Vreau să subliniez că nu există resentimente între noi, din contră, ne respectăm și ne dorim binele unul altuia. Relația noastră va rămâne una bazată pe respect și prietenie. Vă mulțumesc tuturor pentru sprijin și pentru că ați fost alături de noi pe acest drum. Apreciez foarte mult înțelegerea și discreția voastră în această perioadă”, a scris Mario Fresh pe Instagram.

El a șters pozele cu fosta lui iubită de pe rețelele de socializare. În plus, a scos o nouă piesă în care ar fi vorbit despre relația sa.
În piesa „Nu Plânge”, Mario Fresh a avut următoarele versuri, despre care fanii spun că ar face trimitere la Alexia Eram:
Doare atunci când pui capul pe pernă și mă visezi,
Mă visezi cum te alintam și sărutam pe ochii tăi verzi
Și-ți spuneam că faci cât un univers,
Ce faci tu în fața casei mele, dacă știi eu îți fac rău ție?
Nu zic nu, eu aș ieși, dar nu vreau să mă vezi că-s bine”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button