Sport

SR Brașov. Ce a spus antrenorul Liviu Nicolae la 50 de ani de la celebra victorie împotriva echipei Beșiktaș Istanbul

SR Brașov joacă sâmbătă, în deplasare, cu Ciucaș Tărlungeni, meciul contând pentru etapa a 6-a din Liga 3 la fotbal – Seria a 6-a. Meciul vine într-un context special pentru echipa fanilor stegari, la 50 de ani de la celebra victorie împotriva lui Beșiktaș.

SR Brașov mizează pe sprijinul fanilor

Potrivit Steagu’TV, Liviu Nicolae, antrenorul celor de la SR Brașov, a declarat referitor la partida de mâine: Aștept să tratăm cu mult respect acest meci și să-l jucăm cu mult suflet și dorință pentru a celebra cum se cuvine victoria de acum 50 de ani a echipei noastre împotriva lui Beșiktaș. Băieții au arătat multă încredere și atenție în această săptămână și sunt convins că i-am responsabilizat pentru a ne duce jocul în favoarea noastră. Aștept susținerea tuturor celor care iubesc Steagu’ sâmbătă, de la ora 15.00, pentru a transmite băieților acea stare pe care noi o numim spirit stegar. Suporterii noștri fac diferența și sunt sigur că ne vor motiva pentru a obține o nouă victorie”.

În clasament, SR Brașov ocupă locul 6, cu 7 puncte, în timp ce formația Ciucaș Tărlungeni este ultima, fără vreun punct acumulat. CSO Băicoi (11 p) este lider.

Kids Tâmpa Brașov joacă astăzi, de la ora 15.00, în Seria a 6-a din Liga 3, întâlnind gruparea din Odorheiu Secuiesc. Celelalte meciuri ale rundei a 6-a sunt programate mâine, astfel: Olimpic Zărnești – CS Gheorgheni; Olimpic Cetate Râșnov – CSO Plopeni; CSO Băicoi – Tricolorul Breaza.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button