Expres

Municipiul Săcele se modernizează / Rețea nouă de apă și canalizare

Municipiul Săcele se modernizează.

Compania Apa Brașov va continua investițiile în modernizarea și extinderea rețelelor de apă și canalizare cu o nouă finanțare europeană nerambursabilă accesată prin Programul de Dezvoltare Durabilă. Valoarea totală a contractului de finanțare semnat în luna iunie a acestui an, prin care se continuă investițiile demarate prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), este de 1.306.153.548,27 lei cu TVA, cea mai mare sumă fiind destinată către Municipiul Săcele, așa cum a informat Opinia Săceleană.

Municipiul Săcele se modernizează

Primele lucrări  vor începe în Săcele, în luna decembrie a.c., valoarea investițiilor fiind de peste 30 de milioane de euro. Lucrările vor fi realizate de compania Euskadi din Timișoara și vor dura 36 de luni.

„La sediul companiei Apa Brașov, am participat la semnarea contractului de execuție a lucrărilor de apă-canal din orașul nostru. Acest proiect este derulat de Compania Apa Brașov, în parteneriat cu Primăria Săcele, iar finanțarea de peste 30 milioane euro este asigurată prin Programul de Dezvoltare Durabilă. Prin acest proiect, închidem un capitol important, iar întreg Municipiul Săcele va beneficia de rețea nouă de apă și de canalizare. Astfel, pe un număr de 95 de strazi, infrastructura de apă va fi extinsă și reabilitată pe o lungime de 50 km, iar rețeaua de canalizare va fi extinsă și reabilitată pe o lungime de 47 km. În perioada următoare voi avea discuții cu constructorul și voi insista ca primele lucrări ce se vor desfășura în orașul nostru să fie pe tronsonul cuprins între strada Morii și str. Valea Cernatului”, a declarat primarul Virgil Popa.

Municipiul Săcele | MyTex.ro
Municipiul Săcele se modernizează / Rețea nouă de apă și canalizare 10


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button