Expres

Update Aeroportul Brașov. Fly Lili a scos mai devreme ruta Barcelona

Update Aeroportul Brașov. Fly Lili a scos mai devreme ruta Barcelona

Așa cum arătam aici, orarul de zboruri de la Aeroportul Internațional Brașov Ghimbav (AIBG – GHV) este mult modificat în această săptămână, față de precedenta.
Astfel, Fly Lili are, din nou, programate zboruri spre doar cinci din cele șase destinații deschise din iunie (cu o sincopă până la începutul lui august). Sunt 15 curse (30 de zboruri), pe relația Roma, Nürnberg, München, Stuttgart, iar din această săptămână și Istanbul, de câte trei ori, rută inaugurată duminică.
Însă a dispărut, mai repede decât se știa, zborul spre și dinspre Barcelona.
Fly Lili a inaugurat curse de la Aeroportul Internaţional Braşov – Ghimbav în 28 iunie, cu două destinaţii – München şi Stuttgart, iar în 30 iunie, când ar fi trebuit să fie alte trei curse, a anunțat primele anulări,din cauza întârzierilor apărute în înmatricularea avionului Airbus alocat pentru Braşov. Termenul menţionat atunci pentru reluarea zborurilor era 14 iulie. În 10 iulie, compania aeriană a anunţat că extinde perioada de suspendare a zborurilor de la Aeroportul Internaţional Braşov până în 3 august.
De atunci are bază operaţională la Aeroportul Internaţional Braşov – Ghimbav, după ce aeronava YR-LIC, botezată „Maya” a fost introdusă în Certificatul de Operator Aerian (AOC). A deschis și cu o nouă rută, cea spre Barcelona, care era o dată pe săptămână, sâmbăta. Ulterior s-a vehiculat, când a apărut primele date despre orarul de iarnă (octombrie 2024 – martie 2025), că urma să o suspende la finele lunii octombrie. Dar cursa a dispărut deja, nu se știe dacă doar din orarul de iarnă.
Anterior, a fost eliminat, după doar o lună, și zborul spre Salonic (Thessaloniki), deși era unul regulat, nu charter de vacanță.
De asemenea, compania aeriană a anulat/amânat și de la Brașov, cu mai bine de o lună de a le începe, și zborurile pe relațiile Bologna și Milano (Malpensa).
Pe de altă parte, Fly Lili va inaugura, din decembrie 2024, cursa Brașov – Madrid.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button