Economic

Anunț de ultimă oră pentru clienții PPC România / Cum pot afla aceștia cât au de plătit la energie electrică și gaze, dacă n-au primit factura

Anunț de ultimă oră pentru clienții PPC România.

Public Power Corporation (PPC), cea mai mare companie energetică elenă, care a preluat anul trecut operațiunile și activele din România ale italienilor de la Enel, intră pe nișa plăților electronice, cu o nouă firmă, sub denumirea PPC e-Money Services, așa cum a informat profit.ro.

Serviciile PPC e-Money ale noii firme, care va funcționa ca instituție de monedă electronică, vor include operațiuni de plată și intermediere financiară, cu scopul de a exploata o bază largă de clienți, cu 5,5 milioane de gospodării în Grecia și alte 3,1 milioane în România (după achiziția Enel).

Anunț de ultimă oră pentru clienții PPC România

Astfel, noua companie va furniza servicii precum plasarea și retragerea numerarului în conturile de plăți, executarea plăților, emiterea de monedă electronică, precum și executarea tranzacțiilor de plată cu cardul, ordine permanente etc.

În altă ordine de idei, compania PPC România le-a răspuns clienților săi cum află cât au de plătit pentru energia electrică și gazele consumate, dacă încă n-au primit factura: o puteți face prin click la acest link: https://bit.ly/3TVbOVf. De asemenea, puteți verifica soldul aici: https://bit.ly/3Jh7Mle. Dacă aveți nevoie de sprijinul nostru, vă rugăm să ne scrieți în mesageria privată: https://m.me/ppcenergy.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button