Sport

Șeful de la Corona Brașov vorbește de fumigene

Șeful de la Corona Brașov vorbește de fumigene.

Despre Alexandru Dedu se spune că odată cu învestirea lui George Scripcaru ca primar al Brașovului va părăsi postul de manager general sportiv de la Corona, unde a fost instalat de către Allen Coliban. În ultimele zile s-a vehiculat că ar candida, cu oarece șanse, la șefia Federației Române de Handbal, dar și că este dorit de primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, la cârma CSM București – Detalii, AICI și AICI.

Șeful de la Corona Brașov vorbește de fumigene

Contactat pe această temă, Alexandru Dedu a declarat pentru fanatik.ro: „Eu în acest moment sunt sub contract, o să vedem ce o să fie. Nu ştiu de unde apar asemenea informaţii, eu le-aş numi fumigene sau nişte glumiţe. Momentan, eu am alte planuri şi nu mă văd la CSM Bucureşti, Rapid sau alte cluburi de care spuneţi. Despre alegerile FRH, este devreme să vorbim. Poate că oamenii care lansează astfel de informaţii se pun în gardă şi le e frică. Nu neapărat de o revenire a mea la federaţie că v-am spus, e prea devreme să vorbim despre alegeri”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button