Expres

Licitație pentru iluminatul public în Râșnov / Contract estimat la 1,2 milioane de lei

Licitație…

Primăria Râșnov a anunțat că a fost lansată licitația pentru delegarea gestiunii serviciului de iluminat public în oraș.
Contractul de delegare a gestiunii ar urma să se încheie pentru o perioadă de 36 luni, iar valoare estimată este de 1.200.000 de lei, fără TVA.

Obiectul contractului îl constituie delegarea gestiunii serviciului de iluminat public în orașul Râșnov și cuprinde totalitatea acțiunilor și activităților de utilitate publică și de interes economic și social desfășurate la nivelul unității administrativ-teritoriale în scopul asigurării iluminatului public în orasul Rasnov, inclusiv dreptul și obligația de a administra și de a exploata infrastructura tehnico-edilitară aferentă acestuia, în conformitate cu Regulamentul serviciului de iluminat public si Caietul de sarcini specific aprobate prin Hotarari de Consiliu Local“, au informat autoritățile locale.

Componentele principale ale iluminatului public din orașul Râșnov sunt:

–   Iluminatul stradal rutier (iluminatul căilor de circulație rutieră)
– Iluminatul stadal pietonal (iluminatul căilor de acces pietonal)
–  Iluminatul ornamental (iluminatul zonelor de agrement , parcuri, piețe, târguri)
– Iluminatul ornamental festiv (iluminatul temporar utilizat cu ocazia sărbătorilor și altor evenimente festive specifice)
– Iluminatul arhitectural (iluminatul destinat punerii în evidență a unor monumente de artă, sau istorice, ori a unor obiective de importanță publică sau culturală pentru comunitatea locală ).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button