112

6 persoane evacuate în județul Brașov, din cauza furtunii / Acțiunile pompierilor în țară

6 persoane evacuate în județul Brașov.

În data de 29 septembrie, în intervalul orar 7.00 – 24.00, în contextul manifestării fenomenelor hidrometeorologice periculoase, echipajele operative au acționat în 90 de localități din 27 de județe (printre care și Brașov) și Municipiul București pentru înlăturarea efectelor generate de vremea rea, conform IGSU.

În acest interval de timp, din cauza precipitaților abundente, salvatorii au intervenit în sprijinul populației pentru evacuarea apei din 10 case, 14 curți, 6 beciuri, 3 subsoluri de bloc, 1 instituție publică, 1 depozit operator economic și 11 străzi.

De asemenea, din cauza vântului puternic, pompierii au acționat pentru degajarea a 45 de copaci și 2 stâlpi de electricitate prăbușiți pe carosabil. În urma acestor evenimente, au fost avariate 11 autovehicule și 2 imobile.

6 persoane evacuate în județul Brașov

În ceea ce privește circulația rutieră, pe drumurile naționale DN 11/BC și DN 3/IF și drumurile județene DJ 248A/IS și DJ 687/HD s-a circulat cu dificultate, din cauza apei acumulate pe carosabil.

Articole asemănătoare

Totodată, circulația feroviară a fost temporar oprită pe secția de cale ferată nr. 202 între localitatea Simeria/HD și localitatea Petroșani/HD, din cauza unui copac căzut pe linia de contact.

Situația persoanelor evacuate/autoevacuate preventiv se prezintă astfel: 5.438 din 28 localități – 4 județe, Galați, Vaslui, Argeș și Brașov. În ceea ce privește Brașovul, au fost evacuate 6 persoane din Budila.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button