Expres

Furtuna Ashley face prăpăd. După ploi torențiale, urmează ninsori / Brașovul va trece de la cod portocaliu la galben / Noi date de la ANM

Furtuna Ashley face prăpăd.

ANM a actualizat avertizările de vreme rea, venind cu noi date despre codul portocaliu în care este inclus și județul Brașov în perioada 29 septembrie, ora 20.00 – 30 septembrie, ora 10.00.

„În intervalul menționat, în Moldova, Dobrogea, centrul și estul Munteniei, estul și sudul Transilvaniei, zona de munte a județelor Vâlcea, Argeș și Dâmbovița vor fi perioade cu ploi torențiale și abundente. În intervale scurte de timp și prin acumulare, cantitățile de apă vor fi de 50-70 l/mp și local peste 80-100 l/mp. Vântul va avea intensificări, temporar cu rafale în general de 70…85 km/h”, au detaliat meteorologii.

Informații importante despre cum este vremea până diseară – AICI.

Îngrijorător e că județul Galați, unde recent au avut loc inundații serioase, care au făcut ravagii, intră iar în cod roșu de ploi torențiale și abundente.

Furtuna Ashley | MyTex.ro
Furtuna Ashley face prăpăd. După ploi torențiale, urmează ninsori / Brașovul va trece de la cod portocaliu la galben / Noi date de la ANM 10

Furtuna Ashley face prăpăd

Apoi, în perioada 30 septembrie, ora 10.00 – 1 octombrie, ora 10.00, sudul județului Brașov trece de la codul portocaliu la cel galben, ANM relatând în acest sens: „În Carpații Orientali și Meridionali, la altitudini în general de peste 1.700 m, vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, iar vântul va avea intensificări, cu viteze de 70-90 km/h”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button