Lifestyle

Anca Serea și Adi Sînă au rămas fără bona filipineză a copiilor

Anca Serea și Adi Sînă au rămas fără bona filipineză a copiilor lor, care locuia în casa lor de patru ani. Cei doi au dezvăluit cine îi ajută acum cu cei cinci copii rămași acasă, al șaselea locuind deja singur.
După patru ani, bina filipineză a fost nevoită să plece în țara ei natală, deoarece unul dintre copiii ei are probleme de sănătate. În lipsa bonei, mama Ancăi Serea îi ajută cu copiii.

„Bona noastră a fost nevoită să plece din țară și asta e situația. Deocamdată ne descurcăm așa. Era de 4 ani la noi, de când avea Leah 9 luni. (…) Sunt oameni foarte buni și foarte speciali și fac parte din familia noastră. Nu ai cum să te desparți cu ușurință, dar ea chiar este un om aparte și un om foarte foarte bun. A plecat la familia ei, din păcate. Ea are două fete mai mari și o fată mai micuță și cea mică are ceva probleme de sănătate și noi chiar am încurajat-o să meargă, să vadă despre ce e vorba”, a spus Anca Serea, în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV.

Imediat Adi Sînâ a venit cu completări. „Faptul că sunt plecați de atât timp de la casa lor, doar asta e deja fabulos”, a spus cântărețul despre bonele care își lasă familiile și muncesc în străinătate.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button