Sport

Alexandru Dedu – în cărți să preia șefia celui mai important club sportiv din România / Buget de 15 milioane de euro pe mână / Dorit de primar

Alexandru Dedu – în cărți să preia șefia celui mai important club sportiv din România.

Managerul general sportiv de la Corona Brașov pare să-și fi aranjat lucrurile, după ce George Scripcaru își va intra în pâine ca primar al orașului de la poalele Tâmpei. Este știut faptul că cei doi nu se înțeleg deloc, scurtcircuitul având loc după scandalul de dopaj care a zguduit acum câțiva ani echipa feminină de handbal de la Corona Brașov. Atunci, Alexandru Dedu era președintele FRH, post pe care-l vizează din nou – Detalii, AICI.

Alexandru Dedu – în cărți să preia șefia celui mai important club sportiv din România

Conform puterea.ro, Alexandru Dedu este dorit de Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, pentru funcția de șef la CSM București, unde interimar, după mazilirea Gabrielei Szabo, este fostul voleibalist Iulian Pîslaru.

Practic, Alexandru Dedu ar gestiona 15 milioane de euro, cât este bugetul CSM București, urmând a avea și un salariu pe măsură, de ce puțin 10.000 de euro lunar. La clubul bucureștean, Dedu ar colabora și cu Cristina Vărzaru, team-manager al echipei feminine de handbal, și cu Vlad Enăchescu, ajuns manager operațional.

Potrivit sursei citate, în prima fază, Alexandru Dedu ar fi instalat ca șef al secției de handbal, pentru ca apoi să preia destinele întregii grupări. Din această poziție, el ar avea și drumul netezit pentru a reveni la șefia FRH.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button