Expres

Razie în Brașov, Tărlungeni și alte localități din zonă / Peste 300 de forțe mobilizate și 1.900 de persoane legitimate (video)

Razie în Brașov, Tărlungeni și alte localități din zonă…

Inspectoratul de Poliție Județean Brașov a desfășurat ieri o amplă acțiune de tip razie, în județul Brașov, având ca scop menținerea climatului de ordine și siguranță publică, tragerea la răspundere a persoanelor care încalcă normele sociale, dar și prevenirea și combaterea infracționalității.

„Acțiunea s-a concentrat în municipiul Brașov, în proximitatea desfășurării competiției sportive de MMA, în municipiul Săcele, dar și în comunele Tărlungeni și Budila.
Activitățile operative desfășurate de polițiști au fost împărțite în mai multe etape din zi, prima etapă începând cu ora 06.00, iar ultima activitate s-a încheiat după miezul nopții.
În cadrul raziei au participat efective operative și de suport din cadrul Poliției Brașov, împreună cu polițiști din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Brașov, precum și structuri de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Brașov și ai Grupării Mobile de Jandarmi Brașov.
În total, au fost mobilizate peste 300 de forțe de ordine, care au acționat în zonele de interes cu mai multe autospeciale”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.

Pe timpul desfășurării acțiunii, au fost legitimate aproape 1.900 de persoane și verificate în trafic peste 1.200 de autovehicule. De asemenea, 113 persoane au fost conduse la sediul structurilor de poliție pentru clarificarea unor aspecte de interes operativ.
Pentru abaterile constatate, atât în trafic, cât și la încălcarea normelor de conviețuire socială, polițiștii au aplicat peste 200 de sancțiuni contravenționale, cu o valoare a amenzilor de aproximativ 108.000 de lei.

Pentru defecțiuni tehnice, care puneau în pericol siguranța participanților la trafic, au fost dispuse măsuri de reținere a 17 certificate de înmatriculare, până la aducerea vehiculului la starea corespunzătoare de siguranță.

Tot pentru încălcări ale normelor rutiere, 3 conducători auto au rămas, pentru o perioadă determinată de timp, fără permisul de conducere, aceștia urmând a-și redobândi dreptul de a conduce după expirarea perioadei de suspendare.

Astfel de activități operative vor fi organizate și în perioada următoare, obiectivul principal fiind acela de menținere a unui climat de siguranță corespunzător în județul Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button