Expres

Atenție la Furtuna Ashley! Cod portocaliu extins (și) pentru Brașov

Atenție la Furtuna Ashley!

Meteorologii de la ANM au revizuit harta cu codurile galben și portocaliu de alertă. Astfel, întreg județul Brașov este cuprins în codul portocaliu de ploi torențiale și abundente valabil în perioada 29 septembrie, ora 8.00 – 29 septembrie, ora 20.00.

„În intervalul menționat, în nordul și estul Olteniei, în cea mai mare parte a Munteniei și sudul Transilvaniei vor fi perioade cu ploi torențiale și abundente. În intervale scurte de timp și prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 50-70 l/mp și izolat de peste 80 l/mp”, au detaliat meteorologii.

În plus, vremea se va răci brusc.

Atenție la Furtuna Ashley!

Totodată, cei de la ANM au prelungit perioada de alertă, pentru intervalul 29 septembrie, ora 20.00 – 30 septembrie, ora 10.00, județul Brașov fiind inclus, de asemenea, în cod portocaliu de ploi torențiale și persistente și vânt puternic (foto).

„În intervalul menționat, în Moldova, Dobrogea, jumătatea de est a Munteniei, estul și sud-estul Transilvaniei vor fi perioade cu ploi torențiale și abundente. În intervale scurte de timp și prin acumulare, cantitățile de apă vor fi de 40-60 l/mp și local peste 70 l/mp. Vântul va avea intensificări, temporar cu rafale în general de 70-85 km/h”, conform meteorologilor.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button