Sport

Un nou episod al telenovelei Marius Ștefănescu pe traseul Sepsi – FCSB / Ce a spus Attila Hadnagy

Un nou episod al telenovelei Marius Ștefănescu pe traseul Sepsi – FCSB.

După ce l-a lăudat tumultuos pe Marius Ștefănescu, spunând că a făcut un transfer de vis, Gigi Becali, șeful suprem de la FCSB, l-a lăsat din brațe pe fotbalistul care l-a costat vreo 1,3 milioane de euro.

Mijlocașul ofensiv n-a mai jucat pentru FCSB din 1 septembrie, când echipa sa a câștigat la Arad, 2-0 cu UTA. Poate, totuși, va fi pe teren diseară în Europa League, măcar câteva minute.

Au existat și contre între Laszlo Dioszegi, conducătorul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, și Gigi Becali pe subiectul Marius Ștefănescu, primul reclamând întârzieri semnificative la achitarea sumei totale de transfer. Până la urmă, zilele trecute, afaceristul AUR-ist din Pipera a anunțat că a virat toți banii, nu înainte de a-l face pe Dioszegi plângăcios.

Un nou episod al telenovelei Marius Ștefănescu pe traseul Sepsi – FCSB

Acum, înaintea meciului din Superligă Sepsi – FCSB, Attila Hadnagy, managerul sportiv al grupării covăsnene, alimentează cazul Marius Ștefănescu, precizând pentru Fanatik: „Îl așteptăm cu brațele deschise. Dacă nu-l vrea domnul Becali la FCSB, noi îl așteptăm cu brațele deschise. La noi a jucat bine, la noi s-a simțit bine. Eu zic că, dacă revine la noi, o să își revină și ca fotbalist. Dar până atunci așteptăm toți banii, pentru că așa mi se pare corect (în ciuda celor declarate de Becali – n.r.). Aștept să revină Ștefănescu la noi, pentru că ne-ar putea ajuta mult”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button