112

Adolescentă din Brașov, transportată la spital după ce ar fi căzut de la etaj

O adolescentă din Brașov a fost transportată la spital, ieri, după ce ar fi căzut de la etaj. Potrivit unor surse mytex.ro, minora în vârstă de 15 ani a fost preluată de o ambulanță SAJ Brașov, ieri, în jurul orelor 4.00 dimineața și dusă la spital. Se pare că fata ar fi fost dată dispărută cu câteva ore înainte de producerea incidentului, conform radiobrasovfm.ro.

În fapt, ar fi vorba despre minora despre care scriam aici că era căutată de familie și părinți, luni seară. „Din păcate este internata în spital 😢 Doamne ajuta să-și revină cu bine! 🙏”, a comentat o persoană din anturajul fetei, la anunțul că ea a fost găsită. Până la această oră, autoritățile care cercetează cazul nu au oferit informații.

Update: Dosarul de cercetare se află sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov. Reprezentanții PJ au confirmat evenimentul nefericit, însă nu pot oferi detalii, după cum au transmis. Din datele pe care le avem, minora este internată în spital și se efectuează cercetări pentru vătămare corporală, cum se procedează în cazuri de acest fel.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button