112

Tânăr din județul Brașov, reținut pentru acte de violență și infracțiuni rutiere

Tânăr din județul Brașov, reținut pentru acte de violență și infracțiuni rutiere…

Agenții din cadrul Secţiei de Poliție Rurală Voila efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraş. Suspectul ar fi agresat alte persoane şi ar fi condus un tractor, fără a avea acest drept.  

„La data de 22 septembrie a.c., în jurul orei 21.30, polițiștii au fost sesizați de către o persoană, care semnala faptul că un tânăr s-ar manifesta violent pe o stradă din localitatea Recea. Astfel, imediat după primirea sesizării, s-au deplasat în zona indicată şi au stabilit că un tânăr, de 20 de ani, ar fi agresat fizic două persoane.
După incident, persoana agresivă a parăsit zona, însă a fost identificată de un echipaj de poliţie în timp ce conducea un tractor.

La controlul efectuat de poliţişti, conducătorul tractorului a început să se manifeste violent şi să tulbure ordinea publică, astfel că acesta a fost imobilizat şi condus la sediul unităţii de poliţie.
Verificările efectuate ulterior au arătat faptul că tânărul nu este posesor de permis de conducere, că se afla sub influenţa alcoolului, având o alcoolemie de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar tractorul pe care l-a condus nu era înregistrat pentru a putea circula pe drumurile publice”, a detaliat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.

Polițiștii au dispus reținerea tânărului pentru o perioadă de 24 de ore și introducerea sa în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button